Mikrobiológiai vizsgálatok a borászati technológiák szolgálatában


Palackozási tisztaság vizsgálat:

palackozáshoz felhasznált eszközök (töltőcsövek, töltőszárak, huta tiszta üvegek öblítéshez használt cső és pisztoly testek) mikrobiológiai tisztaságának ellenőrzése 

Szűrési hatékonyság vizsgálata:

szűrés hatékonyságának, a szűrőlap minőségének, a be- és kimenő nyílások mikrobiológiai vizsgálata

Környezeti higiéniai vizsgálat:

a padlózat fertőtlenítő lemosásának, felmosási hatékonyság vizsgálata

Levegőtisztasági vizsgálat:

a borospince levegőjének mikrobiológia (élesztő vagy penészgomba) szennyezettségének vizsgálata 

Vízminőség vizsgálat:

ivó - és technológiai vizek mikrobiológiai vizsgálata


A helyszíni mintavétel módjáról, vizsgálati határidőkről, árakról bővebb információkért érdeklődését várjuk elehetőséginken!