Szolgáltatás |
Vállalt határidő |
Szükséges minta mennyisége |
Bruttó ár (Ft) |
WineScan alap csomag |
24 óra |
200 ml |
4 000 |
WineScan plusz csomag |
24 óra |
200 ml |
5 500 |
Kén tartalom (összes/szabad) |
24 óra |
200 ml |
1 000 |
Rázó próba |
7 nap |
250 ml szűrt bor |
1 500 |
Hideg próba |
7 nap |
250 ml szűrt bor |
1 500 |
Meleg próba |
7 nap |
250 ml szűrt bor |
1 500 |
Levegő próba |
7 nap |
250 ml szűrt bor |
1 500 |
Derítés alap csomag (3 derítőszerig) |
48 óra |
300 ml |
3 000 |
Derítés plusz csomag (5 derítőszerig +konzultáció) |
48 óra |
Derítésenként 100 ml |
5 000 |
Derítés plusz plusz csomag (5 derítőszer felett + konzultáció) |
48 óra |
Derítésenként 100 ml |
5 000+ 850/derítőszer |
Szűrés |
24 óra |
1000 ml |
1 500 |
Édesítés |
24 óra |
200 ml |
1 500 |
Brett jelleg meghatározás (4-etil-fenol, 4-etil guajakol) |
48 óra |
200 ml |
9 000 |
Szorbinsav mérés |
48 óra |
200 ml |
6 000 |
Erjedéskövetés – 5 munkanap |
5 nap |
2000 ml |
15 000 |
Mikrobiológia (élőcsíraszám meghatározás) |
7 nap |
200 ml |
3 000 |
Ecetsavbaktérium meghatározás |
7 nap |
200 ml |
3 000 |
Szaktanácsadás |
Időpont egyeztetés alapján |
10 perc |
1 500 |
Szolgáltatás csomagok |
Bruttó csomag ár (Ft) |
|
Szűkített levélanalízis |
N, P, K, Ca, Mg |
8 700 Ft |
Bővített levélanalízis |
N, P, K, Ca, Mg, Fe, Mn, Cu, Zn, B, Na |
19 400 Ft |
Palackozási tisztaság vizsgálat |
Palackozáshoz felhasznált eszközök mikrobiológiai tisztaságának ellenőrzése |
10 600 Ft |
Szűrési hatékonyság vizsgálata |
Szűrőberendezés mikrobiológiai vizsgálata |
10 600 Ft |
Környezeti higiénia vizsgálat |
A padozat fertőtlenítő lemosásának , felmosási hatékonyságának vizsgálata |
10 600 Ft |
Levegőtisztasági vizsgálat |
Pince levegőjének mikrobiológiai vizsgálata |
8 400 Ft |
Vízminőség vizsgálat |
Ivó- és technológiai vizek mikrobiológiai vizsgálata |
6 400 Ft |
Mikrobiota meghatározás +szekvenálás |
Szőlőbogyó/szőlőlevél/fás rész/bor mikroorganizmusainak szelektálása (élesztőgomba, penészgomba, baktérium), majd azonosítás szekvenálással |
10 600 Ft/minta + 6300 Ft/mikroorganizmus azonosítás |
Vizsgált Paraméterek |
|
WineScan Must Alap |
Sav, pH, cukor, brix index, alfa amino nitrogén |
WineScan Bor Alap |
Sav, pH, cukor, alkohol, kén (szabad/összes), illósav, almasav |
WineScan Erjedő bor Alap |
Sav, pH, cukor, alkohol, illósav, almasav |
Winescan Bor Plusz |
Alap + borkősav, tejsav, citromsav, co2, fruktóz, glükóz, glicerin, Glu/Fru arány, folin C, extrakt |
Derítés 3 szerrel |
Zselatin, kovasav, bentonit |
Derítés plusz |
Igény szerint |
Erjedéskövetés |
WineScan must/erjedő/bor alap csomag, egyéb esetben igény szerint |