Szőlészeti és borászati komplex csomagok


Szolgáltatás

Vállalt határidő

Szükséges minta mennyisége

Bruttó ár (Ft)

WineScan alap csomag

24 óra

200 ml

4 000

WineScan plusz csomag

24 óra

200 ml

5 500

Kén tartalom (összes/szabad)

24 óra

200 ml

1 000

Rázó próba

7 nap

250 ml szűrt bor

1 500

Hideg próba

7 nap

250 ml szűrt bor

1 500

Meleg próba

7 nap

250 ml szűrt bor

1 500

Levegő próba

7 nap

250 ml szűrt bor

1 500

Derítés alap csomag (3 derítőszerig)

48 óra

300 ml

3 000

Derítés plusz csomag (5 derítőszerig +konzultáció)

48 óra

Derítésenként 100 ml

5 000

Derítés plusz plusz csomag (5 derítőszer felett + konzultáció)

48 óra

Derítésenként 100 ml

5 000+ 850/derítőszer

Szűrés

24 óra

1000 ml

1 500

Édesítés

24 óra

200 ml

1 500

Brett jelleg meghatározás (4-etil-fenol, 4-etil guajakol)

48 óra

200 ml

9 000

Szorbinsav mérés

48 óra

200 ml

6 000

Erjedéskövetés – 5 munkanap

5 nap

2000 ml

15 000

Mikrobiológia (élőcsíraszám meghatározás)

7 nap

200 ml

3 000

Ecetsavbaktérium meghatározás

7 nap

200 ml

3 000

Szaktanácsadás

Időpont egyeztetés alapján

10 perc

1 500

 

Szolgáltatás csomagok

Bruttó csomag ár (Ft)

Szűkített levélanalízis

N, P, K, Ca, Mg

8 700 Ft

Bővített levélanalízis

N, P, K, Ca, Mg, Fe, Mn, Cu, Zn, B, Na

19 400 Ft

Palackozási tisztaság vizsgálat

Palackozáshoz felhasznált eszközök mikrobiológiai tisztaságának ellenőrzése

10 600 Ft

Szűrési hatékonyság vizsgálata

Szűrőberendezés mikrobiológiai vizsgálata

10 600 Ft

Környezeti higiénia vizsgálat

A padozat fertőtlenítő lemosásának , felmosási hatékonyságának vizsgálata

10 600 Ft

Levegőtisztasági vizsgálat

Pince levegőjének mikrobiológiai vizsgálata

8 400 Ft

Vízminőség vizsgálat

Ivó- és technológiai vizek mikrobiológiai vizsgálata

6 400 Ft

Mikrobiota meghatározás +szekvenálás

Szőlőbogyó/szőlőlevél/fás rész/bor mikroorganizmusainak szelektálása (élesztőgomba, penészgomba, baktérium), majd azonosítás szekvenálással

10 600 Ft/minta + 6300 Ft/mikroorganizmus azonosítás

 

Vizsgált Paraméterek

WineScan Must Alap

Sav, pH, cukor, brix index, alfa amino nitrogén

WineScan Bor Alap

Sav, pH, cukor, alkohol, kén (szabad/összes), illósav, almasav

WineScan Erjedő bor Alap

Sav, pH, cukor, alkohol, illósav, almasav

Winescan Bor Plusz

Alap + borkősav, tejsav, citromsav, co2, fruktóz, glükóz, glicerin, Glu/Fru arány, folin C, extrakt

Derítés 3 szerrel

Zselatin, kovasav, bentonit

Derítés plusz

Igény szerint

Erjedéskövetés

WineScan must/erjedő/bor alap csomag, egyéb esetben igény szerint